Pages

Total Pageviews

Monday, July 6, 2015

EMPTIES #3






Balea MED - ultra sensitive - losion za tijelo
Prvo grozan losion. Toliko je pun alkohola da pece kozu kad ga nanosim, i ima onaj hladeci osjecaj sto je isto dokaz da je tu previse alhohola. Kuplljen je u nadi da bude dobar je jer 'ultra sensitive' nema parfema, ali ni alkohol nije nista bolji. Ovo obavezno preskocite.

Balea Urea - losion za tijelo
Ovaj losion je kupljen jos nekada zimus, lijepo je posluzio. Nije me ni odusevio ni razocarao. Nema neki miris i kako ga ja volim nanositi u debljem sloju treba mu malo vremena da se upije jer je malo gusci. Dobra mu je cijena za kolicinu koja se dobije. Dovoljno je stvarno malo nanijeti ga a fino hidratizira. Mozda ga kupim ponovo za zimske dane.



Solvente - odstranjivac laka za nokte
Kupljen je u krizi kada nisam imala nista drugo da skinem lak za nokte. Kosta jednu markicu, i nije bio dobar. Vise preferiram onaj sa plavim cepom. Njega necu ponovo kupovati, jer jako smrdi, nije obavljao posao kako treba i nasla sam mu super zamjenu.

Ebelin - odstranjivac laka za nokte
Odstranjivac koji je kupljen zbog neobicnog pakovanja koje je jako prakticno. Jednostavno je za koristenje ali se mehanizam pokvario i tecnost curi iz njega, tako da sam se odlucila da ga bacim. Proizvod je bio dobar, nesto malo skuplji, valjda zbog pakovanja. Mislim da bi ovo kupila ponovo jer je lagano za koristiti i odsranjivac laka je dobro obavljao posao, a kada se on potrosi moze se nasuti neki drugi odstranjivac. Tako da mislim da se isplati.



Golden Rose Gel Look  - Top Coat
Rimmer Finishing Touch Ultra Shine -Top Coat
Essence The gel nail polish - Top Coat

O ovim lakovima pisem recenziju pa malo se strpite. Jednini koji dolazi u obzir da ga kupim ponovo jeste essence.



Golden Rose - color expert 10 - lak za nokte 
Gabrini - Neon  N 09 - lak za nokte 

I za kraj dva laka za nokte, oba su potosena do pola. Ali oba stoje vec neko duze vrijeme tako da su odlucili da nece vise suradivati. Planiram ih ocistiti i koristiti za stavljanje ulja za nokte. Inace oba laka su dobra, nisam stigla uraditi recenziju ali stvarno su dobro pigmentirani i imaju fine cetkice. trajnost je tu i tamo ali nisu skupi i vrijedi probati. Posebno ove boje planiram ponovo kupiti.